Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ρέτσου και το δίδυμο Μπα - Ντόι που ετοιμάζεται για τον Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ρέτσου και το δίδυμο Μπα - Ντόι που ετοιμάζεται για τον Λεβαδειακό

bet365

Ο Ρέτσος είναι έτοιμος για τη φουλ επιστροφή του με τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του ενώ υπάρχουν συγκεκριμένοι στόπερ για φαβορί για βασικοί με Λεβαδειακό.

Ο Ρέτσος είχε μείνει κάπως πίσω με τον τραυματισμό του (με το πρόβλημά του στο δεξί του γόνατο) όμως τώρα είναι σε ένα σημείο πλήρους come back. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μίτσελ - που δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Σωκράτη Παπασταθόπουλο με τον Λεβαδειακό όπως πρόβλημα καρτών είχε και ο Ροντινέι που με αυτήν που είδε με τον Παναθηναϊκό πήγε στις τέσσερις κίτρινες - θα έχει μία έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας.

Σε σχέση πάντως με το δίδυμο των στόπερ ενόψει του Λεβαδειακού την Κυριακή νωρίς (16.00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την επερχόμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League 1 τα επικρατέστερα πρόσωπα είναι δύο. Ο λόγος για τους Ουσεϊνού Μπα και Ντόι. Αυτοί οι 2 σέντερ μπακ δείχνουν να ετοιμάζονται για βασικοί για το ματς αυτό.

Όσο για τους άλλους τραυματίες; Ο Χάμες μάλλον είναι... οριακά για τον Λεβαδειακό ενώ ο Εμβιλά αναμένεται ξανά off. Για τον δε Κολομβιανό σταρ θα φανεί μάλλον την τελευταία στιγμή εάν θα είναι εντελώς ΟΚ για να προλάβει τον αγώνα αυτόν. Δεν θα είναι κάτι τόσο εύκολο να συμβεί αλλά παραμένει ανοιχτό.

Κατά τα άλλα παίκτες όπως οι Πασχαλάκης, Σαμασέκου, Ινμπόμ Χουάγκ, Φορτούνης, Κανός, Μασούρας, Φορτούνης και Αραμπί (ή ακόμα και ο Βρουσάι) είναι δυνατοί υποψήφιοι για το βασικό σχήμα της ομάδας του Μίτσελ στο Ολυμπιακός - Λεβαδειακός. Σίγουρα στο μυαλό του Ίβηρα τεχνικού υπάρχει και η παράμετρος παικτών που βρίσκονται στο όριο καρτών όπως ο Μπακαμπού. Κάτι που θα μετρήσει καθώς μετά και στις 12 Μαρτίου ακολουθεί το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στην Opap Arena.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα