Λώλης: «Σημαντικό το μηδέν στην άμυνα, μας δίνει ψυχολογία»

Newsroom
Λώλης: «Σημαντικό το μηδέν στην άμυνα, μας δίνει ψυχολογία»

bet365

Στο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, στάθηκε ο Αλέξανδρος Λώλης, τονίζοντας πως τέτοια αποτελέσματα δίνουν ψυχολογία στους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και κόντρα στον ΠΑΟΚ κατάφερε να μην χάσει με το 0-0 να είναι ακόμα μία ισοπαλία των «κυανόλευκων». Ο Αλέξανδρος Λώλης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Κρατάμε το μηδέν πίσω και αυτό είναι σημαντικό. Μας δίνει ψυχολογία. Πήραμε και πάλι βαθμό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΣ έχει βρει συνοχή, αυτοπεποίθηση και δεν είναι τυχαία η πορεία μας μετά το Μουντιάλ. Μόνο εμείς έχουμε πάρει βαθμούς από όλους τους μεγάλους.

Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν. Δεν απειλήσαμε όσο θα θέλαμε, αλλά περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ και ξαναλέω το πιο σημαντικό για εμάς είναι το μηδέν στην άμυνα. Είχαμε αργήσει να το βρούμε, αλλά πλέον έχουμε ασφάλεια.

Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, ο ΠΑΣ δεν θα κινδυνέψει είμαστε καλά και θα πάρουμε κι άλλους βαθμούς πριν τα πλέι άουτ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα