Στάικος: «Όταν δεν κερδίζεις, καλύτερο να μην χάσεις, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Newsroom
Στάικος: «Όταν δεν κερδίζεις, καλύτερο να μην χάσεις, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

bet365

Ο Θανάσης Στάικος έμεινε ικανοποιημένος από το 0-0 με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Ο νεαρός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Όταν δεν κερδίζεις καλύτερο είναι να μη χάνεις. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή και φάσεις όπως το δοκάρι. Ο Τσιντώτας είχε καλές επεμβάσεις. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Χάσαμε παίκτες και πριν και μέσα στο ματς. Βγάλαμε πάθος. Και τελειώσαμε το παιχνίδι με πέντε παίκτες κάτω των 22 ετών και είμαι πολύ χαρούμενος για όσα καταφέρνουν.

Όπως και με την ΑΕΚ, πετύχαμε τον ΠΑΟΚ στην καλύτερή του κατάσταση. Φορμαρισμένο και με πολλές λύσεις. Τηρήσαμε το πλάνο μας. Θέλουμε σίγουρα νίκες, αλλά δεν είναι πάντα αυτό ευικτό. Είχαμε δύσκολες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα