ΠΑΟΚ: Παροξυσμός για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: Εγινε το Νο 1 στο Transfermarkt! (pic)

ΠΑΟΚ: Παροξυσμός για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: Εγινε το Νο 1 στο Transfermarkt! (pic)

ΠΑΟΚ: Παροξυσμός για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: Εγινε το Νο 1 στο Transfermarkt! (pic)

bet365

Πάταγο σ’ ολόκληρη την Ευρώπη προκαλεί με τις εμφανίσεις του ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναγκάζοντας τους πάντες να ασχοληθούν με τα όσα μαγικά κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τα «κατορθώματα» του οποίου με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν ταξιδέψει σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Άπαντες ψάχνουν να μάθουν στοιχεία για το ποιος είναι ο 19χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός από το Βόλο που μάγεψε τους ποδοσφαιρόφιλους με την αδιανόητη ασίστ του στο πρόσφατο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αναγκάζοντας την ισπανική MARCA να τη χαρακτηρίσει ως την «ασίστ της χρονιάς», δεκάδες ΜΜΕ της Αγγλίας και της Ιταλίας να γράψουν κολακευτικά λόγια για το ταλέντο του, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια για το (ποδοσφαιρικό) μέλλον του.

Εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Κωνσταντέλιας φιγουράρει στην πρώτη θέση των αναζητήσεων με τους «Most Viewed Players» στο «Transfermarkt», πάνω από τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν στο Νο1 των αναζητήσεων.

Η λίστα των «Most Viewed Players» το τελευταίο 24ωρο στο Transfermarkt μέχρι τώρα έχει ως εξής:

1. Γιάννης Κωνσταντέλιας – ΠΑΟΚ

2. Κβίτσα Κβαρατσχέλια – Νάπολι

3. Βινίσιους Τζούνιορ – Ρεάλ Μαδρίτης

4. Εμίλ Σμιθ Ρόου – Αρσεναλ

5. Βίκτορ Οσιμέν – Νάπολι

6. Βουτ Βέγκχορστ – Μαν. Γιουνάιτεντ

7. Λιονέλ Μέσι – Παρί Σεν Ζερμέν

8. Στέφαν Μπάγτσετιτς – Λίβερπουλ

9. Γιόσκο Γκβαρντιόλ – Λειψία

10. Μάρκους Ράσφορντ – Μαν. Γιουνάιτεντ

Κωνσταντέλιας-Transfermarkt

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα