Fanatik: «''Ρίχνει'' επιπλέον 13 εκατ. ευρώ για Κωνσταντέλια η Γαλατάσαραϊ»

Newsroom
Fanatik: «''Ρίχνει'' επιπλέον 13 εκατ. ευρώ για Κωνσταντέλια η Γαλατάσαραϊ»

bet365

Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο, η Γαλάτασαραϊ θα στραφεί ξανά στην περίπτωση του Κωνσταντέλια, αν «ναυαγήσει» οριστικά η μεταγραφή του Αρσέν Ζακαριάν από την Ντινάμο Μόσχας.

Η «τσιμ μπομ» φαίνεται πως δεν θα μπορέσει τελικά να ολοκληρώσει την μεταγραφή του 19χρονου Ρώσου επιθετικού μέσου, αφού υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ανεπιτυχή έκβαση της διαπραγμάτευσης κι αυτό βάζει εκ νέου στο στόχαστρό της τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ. Ο ρωσικός τύπος άσκησε μεγάλη πίεση στο νεαρό να μην φύγει για να πάει στο τουρκικό πρωτάθλημα και να μείνει στην πατρίδα του εώς ότου έρθει κάποιο ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα μένοντας παράλληλα και στην διάθεση της εθνικής ομάδας της χώρας.

Λίγο αργότερα η Ντινάμο Μόσχας δημοσίευσε μία σειρά βίντεο με τον ποδοσφαιριστή από την προπόνηση τονίζοντας πως παραμένει στην ομάδα και προπονείται κανονικά ενώ έβαλε και μία φωτογραφία του με μία βαλίτσα στο χέρι ζητώντας από τους οπαδούς της ομάδας να γράψουν ποιος είναι ο προορισμός κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τα μεταγραφικά σενάρια από την γείτονα χώρα.

Αργότερα κυκλοφόρησαν κάποιες διαρροές από το περιβάλλον του παίκτη που έκαναν λόγο για «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ζακάριαν στην Γαλατάσαραϊ με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να στραφεί στον έτερο στόχο της, τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα από την Τουρκία, η Γαλατά έχει ήδη καταθέσει μία πρόταση 6+2 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ που έχει απορριφθεί, ωστόσο πλέον, μετά την παύση των διαπραγματεύσεων για τον Ζακάριαν έχει 13 εκατ. ευρώ επιπλέον διαθέσιμα για να τα χρησιμοποιήσει και στην υπόθεση του Έλληνα επιτελικού μέσου.

Ωστόσο, στο ρεπορτάζ τονίζεται πως μία ενδεχόμενη μεταγραφή του δεν θα είναι εύκολη. Επειδή, υπάρχουν σπουδαίες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λιντς και η Σάλτσμπουργκ, που δουλεύουν την μεταγραφή του.

Πάντως σημειώνεται πως η αστρονομική προσφορά που κατέθεσε στον Κωνσταντέλια η Γαλατάσαραϊ είναι πολύ πιθανό να τον κάνει να πει το «ναι», αν εκείνη τα βρει με τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν διαφαίνεται εύκολο, αφού οι απαιτήσεις του «δικεφάλου του βορρά» αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή.

Ο Αρσέν Ζακάριαν παραμένει προτεραιότητα για την Γαλατά, ωστόσο αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για «ναυάγιο», τότε η τουρκική ομάδα σίγουρα θα στραφεί στο νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που κάνει.. θραύση στο τελευταίο διάστημα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα