«Βερόνα και Κρεμονέζε στη μάχη για την απόκτηση του Μιχάι»

Newsroom
«Θετική η πρώτη συνάντηση του Μιχάι με την Σαμσουνσπόρ»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα Βερόνα και Κρεμονέζε έχουν μπει στη μάχη για την απόκτηση του Αλβανού αμυντικού Ενέα Μιχάι.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Gianluca Di Marzio, η Βερονά και η Κρεμονέσε ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι.

Ο 26 χρόνος αμυντικός αγωνίζεται στη Πορτογαλία για λογαριασμό της Φαμαλικάο, με το συμβόλαιο του με τον πορτογαλικό σύλλογο να λήγει στις 30 Ιουνίου, και την αποχώρηση του να θεωρείται βέβαιη.

Έτσι οι δύο ομάδες του ιταλικού βορρά έχουν μπει ήδη στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για τη απόκτηση του. Στα τρία χρόνια που έκατσε στη Φαμαλικάο ο Μιχάι πραγματοποίησε 82 εμφανίσεις, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Ο Αλβανός διεθνής οπισθοφύλακας γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, προτού μετακομίσει στα 16 του χρόνια στη Αιτωλοακαρνανία για να ενταχθεί στις ακαδημίες του Παναιτωλικού.

 

Με τον Παναιτωλικό έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 11 Ιανουαρίου 2017, σε ένα αγώνα Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 87ο λεπτό, στη θέση του Γιώργου Μύγα.

Στις 25 Ιουνίου 2019, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάι από τον Παναιτωλικό έναντι 850.000 ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο φινάλε της πρώτης του σεζόν, κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του Αμπέλ Φερέιρα, που τον ξεκινούσε βασικό στους αγώνες πρωταθλήματος.

Στον προ-τελευταίο αγώνα των πλέι-οφ,του 2020 κόντρα στον Ολυμπιακό, σκόραρε στο 90' το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Την επόμενη χρονιά (2020-2021), ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός, μέχρι και την άνοιξη του 2021, όπου και επανήλθε στις προπονήσεις της ομάδας. Στο φινάλε της χρονιάς, στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στον τελικό, ο ΠΑΟΚ ήρθε αντιμέτωπος πάλι με τον Ολυμπιακό, με τον Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί με σκορ 2-1. Ο Μιχάι ήταν στην αποστολή του τελικού και πέρασε στον αγώνα στο 95' στην θέση του πλάγιου μπακ, Μπάμπα Ράχμαν.

Την σεζόν 2021-2022 πήρε ευκαιρίες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποτελούσε ωστόσο, την δεύτερη επιλογή για την θέση της άμυνας. Έτσι τον Αύγουστο του 2022, πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Φαμαλικάο.

#Calciomercato | #Verona e #Cremonese interessate a #Mihaj

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα