Κυριακόπουλος: «Καλές διακοπές, περιμένοντας το καλύτερο για το μέλλον όλων»
Η ουραγός Μόντσα ήταν η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Serie A με κάκιστη συγκομιδή, μόλις 18 βαθμών σε 38 αγωνιστικές. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος με ανάρτηση του στο Instagram έκανε τον απολογισμό αυτής της καταστροφικής για την ομάδα του σεζόν και άφησε υπονοούμενο για το μέλλον του, καθώς όπως ανέφερε... περιμένει το καλύτερο για το μέλλον όλων.
O 29χρονος διεθνής αριστερός μπακ που εδώ και μήνες έχει «συνδεθεί» με την ΑΕΚ μέτρησε την περασμένη σεζόν 36 εμφανίσεις, με τρία γκολ και πέντε ασίστ.
«Αγαπητοί φίλοι της Μόντσα, περίμενα το τέλος του πρωταθλήματος για να δημοσιεύσω κάτι για την καταστροφική σεζόν μας. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους υποστήριξαν την ομάδα όλη τη σεζόν για όλα τα εκτός έδρας και εντός έδρας παιχνίδια.
Δεν έχω ζήσει ποτέ τόσο απογοητευτική σεζόν στην καριέρα μου, οπότε με πονάει πραγματικά που βλέπω τη Μόντσα να υποβιβάζεται στη Serie B με αυτόν τον τρόπο. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας, εγώ πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό γι’ αυτή τη φανέλα πάντα με τιμή και ιδρώτα και κάποιες φορές παίζοντας άσχημα.
Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές περιμένοντας το καλύτερο για το μέλλον όλων», έγραψε ο Γιώργος Κυριακόπουλος στην ανάρτησή του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

