Γιουβέντους: Εποχή Τιάγκο Μότα στους «μπιανκονέρι», υπογράφει έως το 2027

Γιουβέντους: Εποχή Τιάγκο Μότα στους «μπιανκονέρι», υπογράφει έως το 2027

Newsroom
Τιάγκο Μότα

bet365

Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τιάγκο Μότα με τον Ιταλοβραζιλιάνο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2027.

Οριστικά στη Γιουβέντους ο Τιάγκο Μότα. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι η Γηραιά Κυρία προσπαθούσε να κλείσει θετικά την υπόθεση του Ιταλοβραζιλιάνου τεχνικού που έγραψε φέτος ιστορία με την Μπολόνια, τερματίζοντας στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και στα τυπικά. Ο Τιάγκο Μότα φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την Μπολόνια για την απόφαση του να αποχωρήσει και να αποδεχτεί την πρόταση της Γιουβέντους.

Όπως προκύπτει από τους Ιταλούς, ο Μότα θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών. Ο νεαρός τεχνικός αναμένεται στο Τορίνο μέσα στα επόμενα 24ωρα για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και να ανακοινωθεί από τους «μπιανκονέρι», με τον Τιάγκο Μότα να αναλαμβάνει το κενό που άφησε η απομάκρυνση του Μαξ Αλέγκρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα