Φιορεντίνα: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο CEO των Βιόλα, Τζο Μπαρόνε

Φιορεντίνα: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο CEO των Βιόλα, Τζο Μπαρόνε

giuseppe_barone

bet365

Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση της υγείας του General Manager της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Μιλάνο.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο CEO της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε. Ο General Manager της ιταλικής ομάδας, υπέστη καρδιακή προσβολή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μιλάνο.

Ο Μπαρόνε διακομίσθηκε εσπευσμένα χθες (17/3) στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο πούλμαν της ομάδας, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του παιχνιδιού απέναντι στην Αταλάντα, για την 29η αγωνιστική της Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 57χρονος είναι το «δεξί χέρι» του προέδρου της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο και βρίσκεται στη θέση του CEO από τον Νοέμβριο του 2019.

«Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι ο Γενικός Διευθυντής, Τζο Μπαρόνε παραμένει νοσηλευόμενος στην καρδιοχειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο σε κρίσιμη κλινική κατάσταση μετά από καρδιακή ανακοπή εκτός νοσοκομείου.

Οι ζωτικές λειτουργίες υποστηρίζονται από μηχανική υποστήριξη. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επί του παρόντος εκτός τόπου. Η οικογένεια Μπαρόνε, η οικογένεια Κομίσο και όλη η Φιορεντίνα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σαν Ραφαέλε και όλη την ομάδα του καθηγητή Ζανγκρίλιο για τη δουλειά του», αναφέρει η ανακοίνωση της Φιορεντίνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα