Μανωλάς: «Είμαι έτοιμος να παίξω, αξίζει στον κόσμο να παραμείνει η ομάδα στη Serie A»

Μανωλάς: «Είμαι έτοιμος να παίξω, αξίζει στον κόσμο να παραμείνει η ομάδα στη Serie A»

gf5k-jbweaigy8f

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Σαλερνιτάνα τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πως ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Σαλερνιτάνα και ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί, τονίζοντας πως αξίζει στον κόσμο να παραμείνει η ομάδα στη Serie A.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανωλά:

«Έφτασα την ημέρα που η ομάδα είχε ανοιχτή προπόνηση και ενθουσιάστηκα που υπήρχε τόσος κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό οι φίλαθλοι να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, τους χρειαζόμαστε και μαζί μπορούμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό».

Για τις πιθανότητες παραμονής της Σαλερνιτάνα: «Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να σωθούμε, δεν θα είχα έρθει. Κόντρα στη Νάπολι χάσαμε στο 96', κόντρα στη Ρόμα αξίζαμε περισσότερα, με την Τορίνο δώσαμε μάχη και πήραμε τον έναν βαθμό».

Για την αγωνιστική του κατάσταση και τους συμπαίκτες του είπε: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι μας από εδώ και πέρα είναι τελικός. Πρέπει να φτύσουμε αίμα για την ομάδα. Αξίζει στον κόσμο της να παραμείνει στη Serie A. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι ξανά συμπαίκτης με τον Φάτσιο. Είναι αδερφός μου και ελπίζω να ζήσουμε μαζί τις επιτυχίες, όπως ζήσαμε στη Ρόμα.

Θέλω επίσης να αναφερθώ στον Καντρέβα. Δεν γίνεται να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο στα 37 σου, αν δεν είσαι κορυφαίος αθλητής. Είναι από εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. Όπως και οι φίλαθλοι, προφανώς. Σπάνια έχω δει ατμόσφαιρα σαν αυτή που δημιούργησαν στην ανοιχτή προπόνηση».

Για τη σχέση του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας: «Ο Σαμπατίνι ήταν εκείνος που με κάλεσε για να έρθω. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και του χρωστάω πολλά. Ήταν εκείνος που με έφερε στη Ρόμα, εκείνος που μου έδωσε αυτοπεποίθηση και εκείνος που ευθύνεται για το ότι βρίσκομαι εδώ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα