Σαμπατίνι για Μανωλά: «Θα μας βοηθήσει αλλά δεν θα μας λύσει όλα τα προβλήματα»

Σαμπατίνι για Μανωλά: «Θα μας βοηθήσει αλλά δεν θα μας λύσει όλα τα προβλήματα»

sabatini

bet365

Η Σαλερνιτάνα παρουσίασε τον νέο προπονητή της, Φάμπιο Λιβεράνι και ο Βάλτερ Σαμπατίνι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νεαποκτηθέντα Κώστα Μανωλά.

Η Σαλερνιτάνα παρουσίασε τον νέο της προπονητή, Φάμπιο Λιβεράνι, στους εκπροσώπους του Τύπου και ο γενικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι ήταν παρών στην παρουσίαση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νεαποκτηθέντα Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Κώστα Μανωλά.

Η ομάδα από το Σαλέρνο ηττήθηκε εντός έδρας από την Έμπολι με το «βαρύ» 3-1 και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να απομακρύνει από την άκρη του πάγκου της τον Φιλίπο Ιντσάγκι. Τη θέση του έδωσε τον Λιβεράνι, με στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό και να κερδίσει τη μάχη της παραμονής στη Serie A.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαμπατίνι για τον Έλληνα στόπερ:

«Ο Μανωλάς θα μας βοηθήσει αλλά δεν είναι αυτός που θα λύσει όλα τα προβλήματα της ομάδας. Αυτά θα τα επιλύσει ο προπονητής, ο οποίος καλείται να βάλει στον αγωνιστικό χώρο τους 11 παίκτες που θα ξέρουν πώς να ανακτούν τη μπάλα.

Δεν είναι ποτέ ένας παίκτης που αλλάζει την πορεία μιας σεζόν αλλά η ομάδα, με τον προπονητή να είναι πάνω από όλους. Είμαι σίγουρος ότι ο Λιβεράνι θα βρει μια ομάδα παικτών που θα ενεργοποιηθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα