Πασαλίδης: Έκανε ντεμπούτο ως βασικός, αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε (vid)

Πασαλίδης: Έκανε ντεμπούτο ως βασικός, αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε (vid)

pasalidis_injury

bet365

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ξεκίνησε βασικός στο ντεμπούτο του με την Σαλερνιτάνα, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη, αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης πήρε φανέλα βασικού στο πρώτο του παιχνίδι με την Σαλερνιτάνα στην Serie A, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Τορίνο για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Δυστυχώς για εκείνον η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, αφού σε μία ανύποπτη φάση, αποκόμισε τραυματισμό κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 73ο λεπτό, με τον Σαμπιά να περνάει στην θέση του. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με το σκορ να μένει στο 0-0.

Υπενθυμίζουμε πως ο 27χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός πήγε στην ιταλική ομάδα από τον ΟΦΗ αντί 250 χιλ. ευρώ στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο που μόλις ολοκληρώθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα