Βρύζας για Μανδά: «Το ντέρμπι ήταν μια επιβράβευση για τη δουλειά του, μπορεί να γίνει κορυφαίος»

Βρύζας για Μανδά: «Το ντέρμπι ήταν μια επιβράβευση για τη δουλειά του, μπορεί να γίνει κορυφαίος»

ιατρικά Μανδάς

bet365

Το εγκώμιο του Χρήστου Μανδά έπλεξε σε δηλώσεις του ο Ζήσης Βρύζας, μετά το ντεμπούτο του με τη Λάτσιο στο ντέρμπι κόντρα στη Ρόμα.

Οι Ιταλοί αποθέωσαν το 22χρονο παιδί που πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού για τη Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα και κράτησε το μηδέν στη σελέστε εστία. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Μανδά που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη του εμφάνιση επί ιταλικού εδάφους και απέδειξε πως πράγματι είναι πάντα έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες του.

Την εμφάνιση του Έλληνα πορτιέρε εγκωμίασε και ο νυν ατζέντης του και παλαίμαχος διεθνής, Ζήσης Βρύζας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Corriere dello Sport, τονίζοντας πως ο Σάρι επιβράβευσε τον Μανδά για τη δουλειά του, δείχνοντάς του εμπιστοσύνη σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.

«Δεν ήταν εύκολο για τον Χρήστο να κάνει ντεμπούτο σε ένα τέτοιο ματς. Κάθε μέρα που περνάει αφιερώνει τα πάντα στη δουλειά. Το ντέρμπι ήταν μια επιβράβευση για όσα έχει κάνει από τότε που έφτασε στην Λάτσιο», ανέφερε αρχικά ο Βρύζας προσθέτοντας πως:

«Έχει τη σωστή νοοτροπία και την προοπτική για να τα πάει καλά στην Ιταλία. Το επίπεδο της Serie A είναι πολύ υψηλό όπως και το δικό του. Έχει πολύ μεγάλη ποιότητα ως παίκτης.

Στην προσωπική του ζωή είναι ήρεμος, εδώ και τρία χρόνια ζει μαζί με την κοπέλα του, μένουν μαζί λίγα χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο της Λάτσιο. Έχει ακόμη πολλά να κάνει, το γνωρίζει. Εάν ο Χρήστος παραμείνει συγκεντρωμένος, μπορεί να γίνει κορυφαίος».

 

SERIE A Τελευταία Νέα