Σαλερνιτάνα - Μπολόνια 1-2: Διπλό στο Σαλέρνο και άλμα τετράδας

Νίκος Κικίδης
Μπολόνια

bet365

Η μοναδική πορεία της Μπολόνια συνεχίζεται, με τον Ζίρκζι να υπογράφει τη νίκη επί της Σαλερνιτάνα με δυο γκολ (1-2) και να ανεβάζει την ομάδα του στην πρώτη τετράδα.

Πρόσω ολοταχώς για Ευρώπη έχει βάλει η Μπολόνια! Με σταθερή πορεία το σύνολο του Τιάγκο Μότα ανεβαίνει όλο και περισσότερο στη βαθμολογία, με τη νίκη με 2-1 επί της Σαλερνιτάνα να την στέλνει στην πρώτη τετράδα της Serie A!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ζίρκζι, ο οποίος με δυο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο αποτέλεσε τον καταλύτη για το τρίποντο. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 9΄, προτού διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ένα δεκάλεπτο αργότερα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν στο τελικό 2-1 στο 75 με σκόρερ τον Σίμι, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Φάτσιο στις καθυστερήσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα