Φιορεντίνα: Εγκαίνια για το νέο προπονητικό κέντρο με φαντασμαγορικό show

Φιορεντίνα: Εγκαίνια για το νέο προπονητικό κέντρο με φαντασμαγορικό show

Νίκος Κικίδης
Φιορεντίνα προπονητικό

bet365

Η Φιορεντίνα εγκαινίασε το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό της κέντρο «Viola Park», με το φαντασμογορικό show από drones να κλέβει την παράσταση.

Το νέο της προπονητικό κέντρο εγκαινίασε το βράδυ της Τετάρτης (12/10) η Φιορεντίνα! Με όνομα «Viola Park» και με κόστος που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ, η ομάδα της Φλωρεντίας απέκτησε ένα νέο σπίτι σκέτο... κόσμημα.

Πρόκειται να παρέχει όλες τις τεχνολογικές ανέσεις και επεκτείνεται σε δέκα διαφορετικά γήπεδα που διατίθενται για όλα τα ηλικιακά τμήματα του κλαμπ.

Η παρουσίαση του προπονητικού κέντρου κατάφερε να κλέψει από μόνη της την παράσταση, με τη Φιορεντίνα να οργανώνει ένα φαντασμαγορικό show από drones τα οποία σχημάτισαν στον νυχτερινό ουρανό το νέο λογότυπο του συλλόγου, καθώς και εμβληματικά σύμβολα της Φλωρεντίας όπως ο Τρούλος του Μπρουνελέσκι.

Στην τελετή παρουσίασης βρέθηκαν όλα τα μέλη του συλλόγου, ενώ δεν έλειψε και ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, που αποθέωσε την κίνηση της διοίκησης μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα