Φιορεντίνα: Έθεσε εκτός ομάδας τον Σοφιάν Άμραμπατ

Φιορεντίνα: Έθεσε εκτός ομάδας τον Σοφιάν Άμραμπατ

Φιορεντίνα: Έθεσε εκτός ομάδας τον Σοφιάν Άμραμπατ

bet365

Ο Άμραμπατ βρίσκεται εκτός πλάνων για τη Φιορεντίνα, με την ομάδα να τονίζει πως αιτία αυτού ήταν η συμπεριφορά του Μαροκινού ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από το club.

Εκτός ομάδας έθεσε η Φιορεντίνα τον Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου πως θέλει να αποχωρήσει από το club.

Ο προπονητής των Βιόλα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» δεν επιθυμεί να έχει στο ρόστερ του τον Άμραμπατ, καθώς ο παίκτης είναι «φευγάτος» και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Πλέον ο Μαροκινός βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ μπορούν πλέον να τον προσεγγίσουν ευκολότερα μιας και οι Βιόλα θέλουν να τον πουλήσουν με ένα ποσό που θα ξεκινά από τα 20 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που αποχωρήσει, η Φιορεντίνα εξετάζει ως αντικαταστάτη του τον Βραζιλιάνο, Αρτούρ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Άμραμπατ έκανες καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μαρόκο και στα 26 του θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα