Αλ Αχλί μεταγραφές: «Ζαλίζει» η πρόταση για Πογκμπά, 150 εκατ. για τρία χρόνια!

Πογκμπά

bet365

Το μακράν πιο πλούσιο συμβόλαιο της καριέρας του προσφέρει στον Πολ Πογκμπά η Αλ Αχλί για να τον κάνει δικό της, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ!

Ο Πολ Πογκμπά προέρχεται από την ομολογουμένως χειρότερη σεζόν της καριέρας του, παίζοντας μόλις 160 αγωνιστικά λεπτά στην πρώτη του χρονιά από τη μεγάλη επιστροφή του στη Γιουβέντους (10 συμμετοχές, 16,1' κατά μέσο όρο). Παρ' όλα αυτά, έχει στα χέρια του την πιο προσοδοφόρα πρόταση που είχε ποτέ, εκ Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα της Αλ Αχλί η οποία στρώνει χρυσάφι στα πόδια του για να τον κάνει δικό της.

Ο ταλαιπωρημένος την περασμένη σεζόν από τραυματισμούς και εξωαγωνιστικά προβλήματα Γάλλος σταρ μπήκε στο «στόχαστρο» των σαουδαραβικών κλαμπ τις τελευταίες μέρες και παρά τα αρχικά δημοσιεύματα για την Αλ Ιτιχάντ, η Αλ Αχλί του Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι εκείνη που κατέθεσε προσφορά-μαμούθ σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport», ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα χρόνια!

Η πρόταση αυτή είναι η δεύτερη που καταθέτουν οι Κόκκινοι, καθώς ο Πογκμπά φέρεται να απέρριψε προσφορά στα 100 εκατ. ευρώ, αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι δεν θα αντισταθεί περαιτέρω και η Γιουβέντους προετοιμάζεται ήδη για την αποχώρησή του, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι πρόθυμη να τον πουλήσει μίνιμουμ για δέκα εκατομμύρια ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα