Πογκμπά: Ταξίδεψε στην Σαουδική Αραβία, φουντώνουν οι φήμες για Αλ Ιτιχάντ

Ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους

bet365

Σύμφωνα με το «Goal Italia», ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία και φημολογείται πως συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ, η οποία ενδιαφέρεται για κείνον.

Ο Ρομέο Αγκρέστι του «Goal Italia» ανέφερε πως ο Πολ Πογκμπά, για τον οποίον υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλ Ιτιχάντ, προσγειώθηκε την Παρασκευή (07/07) στην Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα βρέθηκε στα γραφεία της Αλ Ιτιχάντ, όπου συζήτησε με τον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο κι εκείνο που μένει τώρα είναι να φανεί τι άποψη έχει ο ίδιος για την συγκεκριμένη προοπτική.

Ο 30χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, τα οποία του επέτρεψαν να αγωνιστεί μόλις σε δέκα παιχνίδια με την Γιουβέντους, όπου έδωσε και μία ασίστ, για συνολικά 161 λεπτά (!!).

Σίγουρα στην Σαουδική Αραβία λόγω του ονόματός του μπορεί να βρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, όμως δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο ίδιος είναι διατεθειμένος να αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Σημειωτέον δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

 

SERIE A Τελευταία Νέα