Μίλαν μεταγραφές: «Έκλεισαν» τον Πούλισικ οι Ροσονέρι με περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ!

Μίλαν μεταγραφές: «Έκλεισαν» τον Πούλισικ οι Ροσονέρι με περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ!

bet365

Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται ο Κρίστιαν Πούλισικ, αφού οι Ροσονέρι έφτασαν σε πλήρη συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Αμερικανού, σε ένα deal το οποίο θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ντύνεται στα ροσονέρι ο Κρίστιαν Πούλισικ! Η Μίλαν, μετά την απόκτηση του Λόφτους-Τσικ ετοιμάζεται να κάνει δικό της και τον Αμερικανό εξτρέμ της Τσέλσι. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα όσον αφορά τη μετακόμιση του 24χρονου στο Μιλάνο.

Παρά τη... σφήνα της Λυών, επιθυμία του ίδιου του παίκτη ήταν να γίνει Ροσονέρο και η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει στους Ιταλούς τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ, συν τα όποια bonus. Πλέον για την ολοκλήρωση του deal απομένουν μόνο τα ιατρικά και η επίσημη ανακοίνωση.

Από το 2019 - όταν η Τσέλσι δαπάνησε 64 εκατομμύρια για χάρη του - ο Πούλισικ με τους Μπλε μέτρησε 26 γκολ σε 146 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα