Ίντερ μεταγραφές: Και με τη... βούλα Φρατέζι ο «αντι-Μπρόζοβιτς»

Ίντερ μεταγραφές: Και με τη... βούλα Φρατέζι ο «αντι-Μπρόζοβιτς»

Φρατέζι

bet365

Η Ίντερ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Νταβίντε Φρατέζι με τη μορφή του δανεισμού από την Σασουόλο με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

H Ίντερ κινήθηκε γρήγορα μετά την πώληση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και νίκησε τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Serie A στην «κούρσα» για την μεταγραφή του Νταβίντε Φρατέζι. Οι Νερατζούρι τα βρήκαν με την Σασουόλο με μια «φόρμουλα» δανεισμού με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 23χρονος διεθνής χαφ έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1+4 χρόνια και επέλεξε τον αριθμό 18 στη φανέλα του.

Ο Φρατέζι είχε περάσει από τις ακαδημίες Λάτσιο - Ρόμα και στα 16 του χρόνια τον αγόρασε η Σασουόλο. Την περσινή σεζόν μέτρησε 36 εμφανίσεις στη Serie A και σκόραρε επτά φορές, ενώ στις 4 Ιουνίου έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ιταλίας, με την οποία μετράει πέντε εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα