Αλ Νασρ: «Κλείδωσε» η συμφωνία για Μπρόζοβιτς, 18 εκατ. ευρώ βάζει στα ταμεία της η Ίντερ

Η θεωρία συνομωσίας που δίνει το Champions League στην Ίντερ

bet365

Παίκτης της Αλ Νασρ πρέπει να θεωρείται ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, αφού η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Κροάτη, τα βρήκε σε όλα και με την Ίντερ, η οποία θα καρπωθεί 18 εκατομμύρια ευρώ.

Από φιναλίστ του Champions League στη Σαουδική Αραβία ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς! Το σίριαλ της μεταγραφής του Κροάτη στην Αλ Νασρ φαίνεται πως βαδίζει προς το τέλος του.

Κι αυτό διότι, όλα τα μεγάλα Μέσα της Ιταλίας παρουσιάζουν το deal πλέον πλήρως «κλεισμένο». Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ήδη δώσει τα χέρια με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει για τρία χρόνια, συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ!

Το... αγκάθι της υπόθεσης έδειχνε να είναι η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο συλλόγων. Εν τέλει Αλ Νασρ και Ίντερ τα βρήκαν στα 18 εκατομμύρια και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της συμφωνίας και την ανακοίνωση του Μπρόζοβιτς από τους κιτρινομπλέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα