Ελ Σαράουι: Ανανέωσε με τη Ρόμα έως το 2025! (vid)

Ελ Σαράουι: Ανανέωσε με τη Ρόμα έως το 2025! (vid)

Ελ Σαράουι: Ανανέωσε με τη Ρόμα έως το 2025! (vid)

bet365

Ο Στέφαν Ελ Σαράουι και η Ρόμα ήρθαν σε συμφωνία, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους έως και το 2025.

Τη φανέλα της Ρόμα θα συνεχίσει να φοράει μέχρι και το 2025 ο Στέφαν Ελ Σαράουι, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι Τζαλορόσι με ένα εντυπωσιακό video ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 30χρονο επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο τελείωσε στις 30 Ιουνίου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο φαραώ αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια, πέτυχε εννέα γκολ ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με τη φανέλα της Ρόμα, έχει παίξει σε 231 ματς με 58 γκολ και 32 ασίστ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις Μίλαν, Πάντοβα, Μονακό, Σανγκάη Σενχούα, Τζένοα, ενώ έχει καταγράψει 26 συμμετοχές και έξι γκολ με την εθνική Ιταλίας.

«Γεια σου φίλε, τι κάνεις; Θα επιστρέψεις στη Ρόμα έτσι δεν είναι;»

«Πιστεύατε ότι δεν θα επέστρεφα; Θα τα πούμε σύντομα, πάμε Ρόμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα