Φιορεντίνα: Οπαδός των Βιόλα έπιασε... ψάρι σε τάφρο του γηπέδου της Σασουόλο (vid)

Νίκος Κικίδης
Ψάρεμα στη Φιορεντίνα

bet365

Εξοπλισμένος με πετονιά αλλά και με γνώση για την περίφημη τάφρο στο γήπεδο της Σασουόλο, ένας οπαδός της Φιορεντίνα κατάφερε να πιάσει... ψάρι από τις κερκίδες του «Mapei Stadium».

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλά στα γήπεδα, όμως το... ψάρεμα είναι μια δραστηριότητα που δεν συνηθίζεται! Τουλάχιστον όχι στα περισσότερα στάδια του κόσμου, μιας και το «Mapei Stadium» της Σασουόλο έχει καταφέρει κάτι μοναδικό.

Πίσω στο 1995 η διοίκηση της ομάδας είχε την ιδέα να χτίσει μια τάφρο που θα χώριζε τον αγωνιστικό χώρο με την εξέδρα, μόνο που αυτό που ίσως να μην υπολόγιζε είναι πως παράλληλα θα δημιουργούσε και μια ιδανική συνθήκη για ψάρεμα!

Τελευταίο σχετικό παράδειγμα το βίντεο που έχει γίνει viral στα social media, με οπαδό της Φιορεντίνα να πιάνει ψάρι με πετονιά κατά την αναμέτρηση των Βιόλα απέναντι στη Σασουόλο για την τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Σε αντίθεση πάντως με την αρχική εκτίμηση των περισσοτέρων που παρακολούθησαν το βίντεο, η εμφάνιση ψαριού στην τάφρο του «Mapei Stadium» δεν αποτελεί μοναδικό φαινόμενο, μιας και συμβαίνει κατ΄επανάληψην τα τελευταία... 28 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα