Μουρίνιο: «Συνδέθηκα με όλες τις ομάδες που προπόνησα εκτός απ' την Τότεναμ»

Newsroom
Ο Μουρίνιο έχει στα χέρια του μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

bet365

Ο πολύπειρος Πορτογάλος τεχνικός, Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε ότι η Τότεναμ είναι η μόνη ομάδα στην προπονητική του καριέρα με την οποία δεν συνδέθηκε συναισθηματικά.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολιάζοντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό του Europa League της επόμενης εβδομάδας εναντίον της Σεβίλλης, ανέφερε ότι «θα είναι για πάντα δεμένος με τη Ρόμα».

Ο 60χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε την Πόρτο, την Ίντερ, την Τσέλσι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους συλλόγους όπου εξακολουθεί να «αισθάνεται σύνδεση» - αλλά είπε ότι οι Σπερς ήταν η εξαίρεση. «Ελπίζω οι οπαδοί της Τότεναμ να μην με παρεξηγήσουν, αλλά η μόνη ομάδα στην καριέρα μου για την οποία δεν έχω ακόμα βαθιά συναισθήματα είναι η Τότεναμ», είπε ο Μουρίνιο. «Μάλλον επειδή το γήπεδο ήταν άδειο, λόγω Covid. Πιθανώς επειδή ο κύριος Λέβι δεν με άφησε να κερδίσω έναν τελικό και να κερδίσω ένα τρόπαιο».

Θυμίζουμε ότι ο «Μου» απολύθηκε από τους Σπερς τον Απρίλιο του 2021 μετά από 17 μήνες, έξι ημέρες πριν από τον τελικό του Carabao Cup – τον οποίο έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι υπό τον προσωρινό προπονητή τους, Ράιαν Μέισον.

«Είναι το μόνο – με όλα τα [άλλα] σωματεία νιώθω μια σύνδεση. Ίσως ο κόσμος [θα πει] ότι δεν μπορείς να αγαπάς κάθε σύλλογο. Ναι, αγαπώ κάθε σύλλογο!», πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

«Με τη Ρόμα, θα είμαστε δεδεμένοι για πάντα, όπως όλες οι προηγούμενες ομάδες μου – εκτός από το κλαμπ του κ. Λέβι».

Τα σχόλιά του ήρθαν αφότου ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, έβαλε τέλος στις εικασίες σχετικά με μια πιθανή μεταγραφή στην ομάδα της Premier League. Ο Σλοτ, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο του Ρότερνταμ στον ολλανδικό τίτλο αυτή τη σεζόν, είπε ότι συζητά για επέκταση συμβολαίου και «η επιθυμία μου είναι να μείνω στη Φέγενορντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα