Έμπολι - Γιουβέντους 4-1: Η Κυρία... εξορίστηκε με κρότο από την πρώτη εξάδα!

Γιουβέντους

bet365

Η τιμωρία την πλήγωσε, η Έμπολι την... αποτελείωσε και το βαρύ 4-1 άφησε μια λαβωμένη ψυχολογικά Γιουβέντους να κυνηγά στις δυο τελευταίες στροφές της Serie A το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο ουρανός σκοτείνιασε απότομα πάνω από το «Juventus Stadium». Μέσα σε μερικές ώρες άλλωστε η Γιουβέντους βρέθηκε από την ασφάλεια της δεύτερης θέσης... εξορισμένη από την πρώτη εξάδα της Serie A και με το ευρωπαϊκό εισιτήριο να εξαφανίζεται μέσα από τα χέρια της! Πληγωμένη ψυχολογικά από την απόφαση του Ομοσπονδιακού Εφετείου για αφαίρεση δέκα βαθμών, η Γηραιά Κυρία έχασε με κάτω τα χέρια από την Έμπολι (4-1), έπεσε στην 7η θέση και πλέον τρέχει να προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη.

Από τα πρώτα λεπτά το ματς φαινόταν πως... έγερνε υπέρ των γηπεδούχων, με τη Γιουβέντους να μην μπορεί να διαχειριστεί τα απανωτά χτυπήματα σε πρωτάθλημα και Europa League. Το προβάδισμα της Έμπολι έδειχνε πως ήταν απλώς θέμα χρόνου και τελικά στο 18΄ο Καπούτο χτύπησε από το σημείο του πέναλτι για το 1-0. Προτού καλά καλά προλάβει μάλιστα να συνέλθει, η Γηραιά Κυρία δέχθηκε και δεύτερο γκολ με τον Λουπέρτο να παίρνει το ριμπάουντ στην περιοχή και να γράφει το 2-0.

Κι αν κάποιος περίμενε κάποια αντίδραση από τους φιλοξενούμενους στο β΄μέρος, τότε θα απογοητεύτηκε οικτρά! Μόλις στο 48΄η Έμπολι φρόντισε να... κόψει τον αέρα στη Γιούβε κι έφτασε στο 3-0 με άψογο τελείωμα του Καπούτο. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σέζνι απέτρεψε την ολική καταστροφή και το 4-0 σε προσπάθεια του Φατσίνι, με τη Γιουβέντους τελικά να βρίσκει γκολ με αδύναμο σουτ του Κιέζα που αιφνιδίασε τον αντίπαλο κίπερ (85΄). Ο Γολγοθάς της ωστόσο δεν είχε τελειώσει ακόμα...

Αφού στο 90+2΄ο Σέζνι βγήκε νικητής στο πρώτο round με τον Πίκολι, δευτερόλεπτα αργότερα ο Ιταλός πήρε το αίμα του πίσω για να διαμορφώσει το τελικό 4-1. Μια οδυνηρή ήττα για τους Μπιανκονέρι, απόδειξη της πεσμένης ψυχολογίας τους μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου που θέτει πλέον σε κίνδυνο ολόκληρη τη σεζόν τους.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο (63΄Ρουγκάνι), Μπαρμπιέρι (46΄Παρέδες), Κόστιτς, Μιρέτι (46΄Κιέζα), Λοκατέλι (59΄Κιν), Ραμπιό, Μίλικ (58΄Ντι Μαρία), Βλάχοβιτς

Η αναδιαμορφωμένη βαθμολογία της Serie A:

Serie A

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα