Άμραμπατ: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι ήθελαν τον αδερφό μου»

Newsroom
Άμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Ο Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ προχώρησε σε αποκαλύψεις στην ολλανδική τηλεόραση για το ενδιαφέρον τριών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ για τον αδερφό του Σοφιάν που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα.

Σε εκπομπή του ολλανδικού ESPN φιλοξενήθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ, ο οποίος μίλησε για τον αδερφό του Σοφιάν μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που εκτόξευσαν τις μετοχές του.

Μάλιστα ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τρεις ομάδες που προσπάθησαν να αποκτήσουν τον αδερφό του από τη Φιορεντίνα τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου που μας πέρασε.

Σύμφωνα με τον Άμραμπατ αυτές ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα. «Μπορώ να πω τις τρεις ομάδες που είχαν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον τις δυο-τρεις τελευταίες μέρες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν αγοράς. Αλλά η Φιορεντίνα δεν το δέχτηκε. Η Μπαρτσελόνα επίσης επιθυμούσε τον δανεισμό του, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων χωρίς οψιόν αγοράς. Ο τρίτος σύλλγος ήταν η Τσέλσι», ανέφερε ο Νορντίν Άμραμπατ.

@Photo credits: INTIME
 

SERIE A Τελευταία Νέα