Παυλίδης: Στα ραντάρ της Μόντσα σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

pavlidis_alkmaar_conference

bet365

Ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει εκπληκτική χρονιά με την Άλκμααρ σε Eredivisie και Conference League και σύμφωνα με το «Tuttomercato» βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η τρομερή σεζόν που διανύει ο Βαγγέλης Παυλίδης με τη φανέλα της Άλκμααρ έχει ήδη αρχίσει να στρέφει πάνω τους τους προβολείς από τα Top-5 πρωταθλήματα.

Ο Έλληνας στράικερ διαπρέπει φέτος στον ολλανδικό σύλλογο όντας διψήφιος σε γκολ και ασίστ (19 και 10 αντίστοιχα) σε σύνολο 28 εμφανίσεων, ενώ ήταν καθοριστικός για στην πρόκριση της ομάδας του «8» του Conference League επί της Λάτσιο σκοράροντας και στις δύο αναμετρήσεις.

Μετά τις εμφανίσεις απέναντι στους Ρωμαίους δεν ήθελε και... πολύ να βρεθεί στα «ραντάρ» των ομάδων του Campionato και σύμφωνα με το ιταλικό «Tuttomercato», μία εκ των ομάδων που ενδιαφέρεται έντονα είναι η Μόντσα των Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι.

Ο νεοφώτιστος σύλλογος, ο οποίος δείχνει πως θα κλειδώσει εκ του ασφαλούς την παραμονή στο Campionato, έχει φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και φέρεται να ενέταξε στη μεταγραφική του λίστα το όνομα του διεθνούς στράικερ, στέλνοντας, μάλιστα, απεσταλμένο στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς με τους Λατσιάλι.

Τελικά, όχι απλά τον παρακολούθησαν αλλά τον είδαν κιόλας να σκοράρει και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για μία περίπτωση που ίσως απασχολήσει έντονα τους Μπιανκορόσι ενόψει καλοκαιριού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα