Γιόβιτς για Φιορεντίνα: «Το σκαλοπάτι μου για να επιστρέψω σε μεγάλη ομάδα»

Γιόβιτς για Φιορεντίνα: «Το σκαλοπάτι μου για να επιστρέψω σε μεγάλη ομάδα»

Γιόβιτς για Φιορεντίνα: «Το σκαλοπάτι μου για να επιστρέψω σε μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Λούκα Γιόβιτς προκάλεσε σάλο στις τάξεις των φίλων της Φιορεντίνα με δηλώσεις του σε Μέσο της Σερβίας, στις οποίες υποβάθμισε τον νέο του σύλλογο χαρακτηρίζοντάς το ως «σκαλοπάτι για να επιστρέψω σε μεγάλη ομάδα».

Πάνω που άρχισε να βρίσκει ξανά τη φόρμα του (πέντε γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια) και να κερδίζει με το μέρος του την εξέδρα της Φιορεντίνα, ο Λούκα Γιόβιτς τα... γκρέμισε όλα με υποτιμητικές δηλώσεις για την ομάδα του.

Ο Σέρβος στράικερ μίλησε στο σερβικό «ATV», αλλά δεν «ζύγισε» καθόλου τα λόγια και τη σκέψη του, όταν δήλωσε πως:

«Πήρα την απόφαση έχοντας μελετήσει προσεκτικά κάθε πρόταση που είχα. Με ήθελαν πολλές μεγάλες ομάδες, αλλά αποφάσισα να έρθω στη Φιορεντίνα. Έχασα πολλά κι από οικονομικής άποψης, αφού θυσίασα ένα μεγάλο μέρος του μισθού μου, όλοι το ξέρουν αυτό. Το έκανα γιατί πιστεύω πως η Φιορεντίνα είναι ένα καλό σκαλοπάτι για να βρω τη χαμένη μου φόρμα και να επιστρέψω σε έναν μεγάλο σύλλογο»

Δηλώσεις που, όπως είναι λογικό, δεν έκαναν θετικό «γκελ» στις τάξεις των φίλων των Βιόλα.

Ο 24χρονος φορ αναφέρθηκε επίσης στο αποτυχημένο του πέρασμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αιτιολογώντας το ότι δεν στέριωσε στην ατυχία και την ταυτόχρονη εκτόξευση του Καρίμ Μπενζεμά.

«Ήταν υπέροχα. Πάντα θα με τιμά το γεγονός πως υπήρξα στον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη. Αλλά νομίζω πως πήγα στη Ρεάλ πολύ νωρίς, πάνω που ο Μπενζεμά εκτοξεύτηκε και δικαίως, πλέον, κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα. Στην αρχή ήμουν άτυχος: Covid, κάποιοι τραυματισμοί, αλλά για μένα παραμένει μια τρομερή εμπειρία».

 

SERIE A Τελευταία Νέα