Γιόβιτς: Τέσσερα γκολ σε 28' σημείωσε ο Σέρβος στο ντεμπούτο του με τη Φιορεντίνα

Newsroom
Γιόβιτς: Τέσσερα γκολ σε 28' σημείωσε ο Σέρβος στο ντεμπούτο του με τη Φιορεντίνα

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός σημείωσε τέσσερα γκολ σε φιλικό με τη Ρεάλ Βιτσέντζα, ξεπερνώντας τα τρία που σημείωσε σε 51 επίσημους αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Λούκα Γιόβιτς έκανε ντεμπούτο με τη Φιορεντίνα βρίσκοντας δίχτυα τέσσερις φορές στο πρώτο του φιλικό με την ιταλική ομάδα, κόντρα στη Ρεάλ Βιτσέντζα. Ο Σέρβος στράικερ που έκλεισε το αποτυχημένο κεφάλαιο της καριέρας του στη Ρεάλ, χρειάστηκε μόλις ένα ματς, ένα ημίχρονο, για να ξεπεράσει τα τρία μόλις γκολ που είχε σε 51 επίσημα ματς με τη φανέλα των «λος μπλάνκος». Ενώ στα επτά φιλικά που έπαιξε με την ομάδα της Μαδρίτης δεν βρήκε δίχτυα ούτε μία φορά!

Με το '21' στην πλάτη του, ο επιθετικός σκόραρε από το σημείο του πέναλτι (στο 56'), μέσα στην περιοχή (68'), με κεφαλιά (79') και στο 84' μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας της ομάδας, στη νίκη (7- 0) των «βιόλα» επί της σαφώς πιο αδύναμης Ρεάλ Βιτσέντζα. Στην ουσία ο 24χρονος έβαλε τέσσερα γκολ σε 28 λεπτά και έκανε μια ξεκάθαρη δήλωση προθέσεων, να ξαναβρεί τον εαυτό του στην Ιταλία και τη Φιορεντίνα μετά από μια κάκιστη περίοδο στο «Μπερναμπέου».

Η επιλογή της Ρεάλ αποδείχθηκε λανθασμένη για τον Σέρβο, που έπαιξε μόλις σε 19 παιχνίδια (549 λεπτά) στα οποία σημείωσε 1 γκολ και έδωσε τρεις ασίστ υπό τον Κάρλο Αντσελότι. «Ήταν ένα βήμα που χρειαζόμουν στην καριέρα μου. Μου αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι μπορώ να προσαρμοστώ καλά στην ομάδα. Η Serie A είναι πολύ ενδιαφέρουσα, με πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου να αγωνίζονται για να βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θέλω να είμαστε εκεί πάνω», είπε στην παρουσίασή του από τον σύλλογο της Φλωρεντίας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα