Ίντερ - Σαλερνιτάνα 2-0: Με Λαουτάρο και Μπαρέλα στο... repeat (vid)

Ίντερ - Σαλερνιτάνα 2-0: Με Λαουτάρο και Μπαρέλα στο... repeat (vid)

bet365

Μετά το «Καμπ Νόου», Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα σκόραραν από κοινού και στο «Μεάτσα», υπογράφοντας τη νίκη της Ίντερ κόντρα στη Σαλερνιτάνα (2-0) που την ανέβασε προσωρινά στο -6 από την κορυφή.

Μαζί συνέθεσαν το μεγαλύτερο μερίδιο της ισοπαλίας-μισής πρόκριση στην Καταλονία. Με ένα γκολ έκαστος, ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο MVP, Νικολό Μπαρέλα, κράτησαν αλώβητη την Ίντερ μέσα στο «Καμπ Νόου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τέσσερις μέρες αργότερα, «καθάρισαν» συνεργατικά και το παιχνίδι κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Οι Νερατζούρι εμφανίστηκαν κεφάτοι, με όρεξη και φαντασία και χάρη σε δύο εκπληκτικά γκολ του Αργεντινού και του Ιταλού τόσο σε build-up όσο και σε εκτέλεση, πήραν δεύτερο σερί τρίποντο-«ανάσα» (2-0) και μείωσαν προσωρινά στο -6 από την κορυφή.

Η αρχή της άνετης επικράτησης έγινε στο 14'. Εξαιρετικό ξεδίπλωμα επίθεσης από τη δεξιά πτέρυγα, ο Μπαρέλα γύρισε με πλάτη προς την εστία κι έκανε την πάσα στον Λαουτάρο, ο οποίος το τόλμησε και δικαιώθηκε: με υπέροχο, καλοζυγισμένο διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα μετά από ένα «σκάσιμο» στο πλαϊνό δίχτυ, βάζοντας από νωρίς την Ίντερ σε θέση οδηγού.

Η Σαλερνιτάνα κατάφερε να πατήσει προοδευτικά περιοχή, αλλά όσες απειλές έστειλε προς την εστία τις εξουδετέρωσε ο πολύ πιο σταθερός από το ματς της Καταλονίας, Αντρέ Ονάνα. Έτσι, στο 58' η Ίντερ «σφράγισε» το τρίποντο με ακόμη πιο όμορφο γκολ από το πρώτο, αυτή τη φορά με τον Μπαρέλα σε ρόλο σκόρερ. Μετά από άψογο τριγωνάκι στον άξονα, ο Τσαλχάνογλου σημάδεψε τον Μπαρέλα στην περιοχή, εκείνος στόπαρε ιδανικά με το δεξί και τελείωσε τη φάση, γράφοντας με εκπληκτικό τρόπο το 2-0.

Οι Νερατζούρι, λοιπόν, μείωσαν στο -6 από την προσωρινά πρωτοπόρο Αταλάντα, αλλά χρειάζονται ντεμαράζ με διάρκεια για να μπορέσουν να ξαναμπούν ουσιαστικά στη συζήτηση τίτλου και το προσεχές παιχνίδι στην έδρα της Φιορεντίνα θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (89' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (89' Νταρμιάν), Μχιταριάν (72' Ασλάνι), Ντιμάρκο (63' Γκόσενς), Τζέκο (72' Κορέα), Μαρτίνες

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα