Σασουόλο - Ίντερ 1-2: Επιστροφή στις νίκες στη Serie A με «υπογραφή» Τζέκο

Σασουόλο - Ίντερ 1-2: Επιστροφή στις νίκες στη Serie A με «υπογραφή» Τζέκο

bet365

Η Ίντερ μετά από δυο ήττες στη Serie A επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Σασουόλο. Πρωταγωνιστής ο Έντιν Τζέκο με δυο γκολ.

Επιστροφή στα τρίποντα για την Ίντερ στο πρωτάθλημα. Μετά από δυο διαδοχικές ήττες και με «ένεση» ψυχολογίας μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα οι Νερατζούρι επικράτησαν με 2-1 της Σασουόλο εκτός έδρας, έφτασαν στους 15 βαθμούς και ανέβηκαν στην 7η θέση με δυο πόντους περισσότερους από τη Γιουβέντους, η οποία έχει ματς λιγότερο. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ο σκόρερ των δυο τερμάτων, Έντιν Τζέκο. Στον πάγκο έμειναν τόσο ο Γιώργος Κυριακόπουλος όσο και ο Νίκος Μπότης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών. Στο 44' ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντάμφρις έκανε κεφαλιά - πάσα και ο Τζέκο με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φρατέζι μετά από σέντρα του Ροτζέριο. Οι Μιλανέζοι βρήκαν το γκολ που έκρινε το ματς στο 75' όταν ο Μκιταριάν έβγαλε τη σέντρα και ο Τζέκο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με το τέταρτο γκολ του σε 12 ματς.

Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίσι): Κονσίλι, Τογιάν Έρλιτς (82΄Αϊχάν), Φεράρι (90+1΄Πεγκόλο), Ροτζέριο, Λόπεθ, Φρατέσι (82΄Αλβάρες), Θόρστβεντ (71΄Χαρούι), Τσέιντε (71΄Αντίστε), Λοριέντε, Πιναμόντι

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ονάνα, Ντ΄Αμπρόζιο (58΄Σκρίνιαρ), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Ντιμάρκο (68΄Νταρμιάν), Ασλάνι (46΄Μικταριάν), Μπαρέλα (84΄Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου, Λαουτάρο, Τζέκο

 

SERIE A Τελευταία Νέα