Μπολόνια: «Ντου» οπαδών στα αποδυτήρια και απειλές σε παίκτες

Μπολόνια: «Ντου» οπαδών στα αποδυτήρια και απειλές σε παίκτες

Μπολόνια: «Ντου» οπαδών στα αποδυτήρια και απειλές σε παίκτες

bet365

Λόγω του αρνητικού σερί της Μπολόνια 15 οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας εισέβαλαν στα αποδυτήρια, απείλησαν παίκτες και υπήρξε ένταση με τον προπονητή Τιάγκο Μότα, ο οποίος βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί τους παίκτες του.

Η Μπολόνια μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Serie A βρίσκεται σε τροχιά υποβιβασμού. Μέχρι στιγμής οι Ροσομπλού έχουν τέσσερις ήττες, τρεις ισοπαλίες, μόλις μια νίκη και με βαθμολογική συγκομιδή έξι βαθμών βρίσκονται στη 17η θέση, όντας έναν βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ήταν στο «τιμόνι» ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος αποχώρησε λόγω του κακού ξεκινήματος της ομάδας, τον διαδέχτηκε ο Τιάγκο Μότα, ο οποίος μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Έμπολι και Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» 15 εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών της Μπολόνια εισέβαλαν στα αποδυτήρια, τα «έχωσαν» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για ένα μισάωρο και τους απείλησαν, λέγοντας «είναι η τελευταία φορά που σας επισκεπρόμαστε ειρηνικά». Ο Τιάγκο Μότα βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί τους παίκτες του και χρειάστηκε η παρέμβαση «πυροσβεστών» πριν ξεφύγει η κατάσταση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα