Γιουβέντους: Νέα απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Ντι Μαρία

Γιουβέντους: Νέα απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Ντι Μαρία

Newsroom
Γιουβέντους: Νέα απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Ντι Μαρία

bet365

Απόπειρα ληστείας έγινε στο σπίτι του Άνχελ Ντι Μαρία στο Τορίνο, η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια μετά το σκηνικό στο Παρίσι.

Το βράδυ της Τετάρτης (05/10) πριν το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Μακάμπι Χάιφα όπου οι Ιταλοί επικράτησαν με 3-1, έγινε απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με τον συμπαίκτη του Ντούσαν Βλάχοβιτς, που πρόσφατα μετακόμισε δίπλα του, και την οικογένειά του. Σύμφωνα με την αστυνομία, μία συμμορία τριών ατόμων προσπάθησε να μπει στην βίλα του Ντι Μαρία, αλλά ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός από την εταιρεία security, που είδε από τις κάμερες τους διαρρήκτες. Μάλιστα, ο ένας απ' αυτούς συνελήφθη κατά την καταδίωξή τους από την αστυνομία.

Ο Αργεντινός εξτρέμ και η οικογένειά του είχαν πέσει ξανά θύματα διάρρηξης στο Παρίσι, όταν ο Αργεντινός έπαιζε για την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα τότε τα μέλης της οικογένειάς του, που ήταν μέσα, είχαν απαχθεί από τους εγκληματίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα