Αταλάντα - Φιορεντίνα 1-0: «Ατσάλινοι» οι Μπεργκαμάσκι και σταθερά συγκάτοικοι στην κορυφή (vid)

Αταλάντα - Φιορεντίνα 1-0: «Ατσάλινοι» οι Μπεργκαμάσκι και σταθερά συγκάτοικοι στην κορυφή (vid)

bet365

Το ιδανικό ξεκίνημα της Αταλάντα στη φετινή Serie A συνεχίζεται! Με γκολ του Λούκμαν, οι Μπεργκαμάσκι επικράτησαν και της Φιορεντίνα (1-0), διεύρυναν το αήττητό τους και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα μαζί με τη Νάπολι.

Πριν από την έναρξη της σεζόν λίγοι φίλαθλοι της Αταλάντα θα πίστευαν ότι μετά από οκτώ αγώνες η ομάδα τους θα βρίσκεται στην κορυφή της Serie A. Το σύνολο του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, όμως, έστω και σε μια λιγότερο «αλέγκρα» πλην όμως συνετή έκδοση, εκπλήσσει ευχάριστα και δείχνει ικανό να επιστρέψει στην Ευρώπη, παραμένοντας αήττητο μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία κόντρα στη Φιορεντίνα (1-0).

Οι Μπεργκαμάσκι έχουν αλλάξει κανόνες φέτος, δίνουν περισσότερο την κατοχή στον αντίπαλο, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε κόντρα στη Βιόλα να παραγάγει περισσότερες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και να βρει το πολυπόθητο γκολ στο 59' με το μεγάλο της θερινό απόκτημα, τον Αντεμόλα Λούκμαν. Ο Νιγηριανός πήρε την ασίστ από τον Μουριέλ και έγραψε το 1-0, γεγονός που έδωσε το σύνθημα για συντηρητική διαχείριση απέναντι στη Φιορεντίνα που δεν είχε άλλη επιλογή από το να πιέσει για την ισοφάριση.

Στο φινάλε, όμως, το 1-0 παρέμεινε κι έτσι η Αταλάντα έπιασε τη Νάπολι στους 20 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη άμυνα ως τώρα στο Campionato (τρία γκολ σε οκτώ παιχνίδια). Από την άλλη, η Φιορεντίνα έμεινε στους 9 βαθμούς, αρκετά μακριά από την εξάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα