Serie A: Η Μόντσα έριξε τη Σαμπντόρια στην τελευταία θέση, «πεντάρα» της Σασουόλο στη Σαλερνιτάνα

Newsroom
Serie A: Η Μόντσα έριξε τη Σαμπντόρια στην τελευταία θέση, «πεντάρα» της Σασουόλο στη Σαλερνιτάνα

bet365

Η Μόντσα πήρε «back to back» νίκη, καθώς επικράτησε με 3-0 της Σαμπντόρια και την έριξε στην τελευταία θέση. «Πεντάρα» της Σασουόλο στη Σαλερνιτάνα στο πρώτο ματς της Serie A με γυναίκα διαιτητή. Μοιρασιά για Λέτσε και Κρεμονέζε.

Πήρε... μπροστά η Μόντσα. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την παρθενική της νίκη στη Serie Α κόντρα στη Γιουβέντους πήρε back to back» τρίποντο, καθώς επικράτησε της Σαμπντόρια εκτός έδρας με 3-0 και την έριξε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 11' με τον Πεσίνα, ο Καπράρι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 67' με ένα απίστευτο βολέ και ο Σένσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90+5'.

Στο «Mapei Stadium» η Σασουόλο έκανε... περίπατο, αφού συνέτριψε με 5-0 τη Σαλερνιτάνα. Για την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος έμεινε στον πάγκο, σκόραραν οι Λοριεντέ (12’), Πιναμόντι (39’ πέν.), Θόρτσβεντ (53’), Αρουί (76’) και Αντίστ (90+2’). Πρόκειται για ένα ιστορικό ματς για το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι το πρώτο που το διηύθυνε γυναίκα διαιτητής.

Τέλος στην αναμέτρηση της Λέτσε με την Κρεμονέζε οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1) στα... πέναλτι. Ο Τσιοφάνι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κρεμόνας με εύστοχη εκτέλεση πένατι στο 19', ο Στρεφέτσα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 42' με δικό του γκολ από τα έντεκα βήμα και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα