Καναβάρο: Επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Μπενεβέντο

Νίκος Κικίδης
Καναβάρο: Επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Μπενεβέντο

bet365

Ύστερα από απουσία περίπου τριών ετών, ο Φάμπιο Καναβάρο σηκώνει και πάλι μανίκια για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Μπενεβέντο που αγωνίζεται στη Serie B.

Έτοιμος για την πρώτη του προπονητή εμπειρία στα γήπεδα της Ευρώπης και δη σε εκείνα της Ιταλίας είναι o Φάμπιο Καναβάρο!

Σύμφωνα με πολλά ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο πρωταθλητής κόσμου με τους Ατζούρι το 2006 ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Μπενεβέντο, η οποία παραμένει ακέφαλη μετά την απομάκρυνση του Φάμπιο Καζέρτα από τον πάγκο.

Εφόσον λοιπόν δεν προκύψει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Καναβάρο θα επιστρέψει στην προπονητική έπειτα από απουσία τριών ετών για λογαριασμό της ομάδας της Serie B, με την ελπίδα πως θα την επαναφέρει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.

Στο παρελθόν ο άλλοτε αμυντικός των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Αλ Αχλί, Γκουανγκζού, Αλ Νασρ, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η εθνική Κίνας στην οποία παρέμεινε έως το 2019.

 

SERIE A Τελευταία Νέα