Βερόνα - Αταλάντα 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Κουπμάινερς (vid)

Newsroom
Βερόνα - Αταλάντα 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Κουπμάινερς (vid)

bet365

Το γκολ του Κουπμάινερς στάθηκε αρκετό για την Αταλάντα να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Βερόνα (0-1) και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ισοπεδωτική η Σαλερνιτάνα, διέλυσε 4-0 τη Σαμπντόρια.

Τον δρόμο προς τις επιτυχίες βρήκε ξανά η Αταλάντα, η οποία μετά το 1-1 με τη Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της σκληροτράχηλης Βερόνα (0-1) χάρη στο γκολ του Κουπμάινερς. Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος χωρίς γκολ, οι Μπεργκαμάσκι βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα με θύτη τον Ολλανδό ο οποίος στο 50΄πέτυχε το «χρυσό γκολ» που χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο.

Την ίδια ώρα η Σαλερνιτάνα έκανε... πλάκα στη Σαμπντόρια την οποία ισοπέδωσε με το εκκωφαντικό 4-0 για να πανηγυρίσει με ιδανικό τρόπο το πρώτο φετινό τρίποντο! Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ντιά μόλις στο 7΄, με τον Μπονατσόλι εννιά λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Η Σαλερνιτάνα δεν κατέβασε ρυθμό ούτε στο δεύτερο μέρος και πέτυχε ακόμα δυο τέρματα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη μεγαλειώδη νίκη της. Αρχικά ο Βιλένα στο 50΄πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, ενώ ο Ποτέιμ διαμόρφωσε λίγο αργότερα το τελικό αποτέλεσμα (76΄).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα