Γιουβέντους: Ψάχνεται ξανά για τον Άλβαρο Μοράτα

Newsroom
Γιουβέντους: Ψάχνεται ξανά για τον Άλβαρο Μοράτα

bet365

Μπορεί ο διετής δανεισμός του Άλβαρο Μοράτα στην Γιουβέντους να ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» σκαλίζουν και πάλι την περίπτωσή του.

Η παρουσία του Ισπανού επιθετικού στην «μεγάλη κυρία» τόσο για την διετία 2014-2016 όσο και για την διετία 2020-2022 ήταν άκρως ικανοποιητική, αφού σκόραρε 59 τέρματα και μοίρασε 39 ασίστ σε 185 συμμετοχές ξεπερνώντας τα 10.000 αγωνιστικά λεπτά. Όμως, στο τέλος του δανεισμού υπό το καθεστώς του οποίου τον είχε η Γιουβέντους την τελευταία διετία, η ιταλική ομάδα επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ύψους 35 εκατ. ευρώ που είχε για τον παίκτη, αφού έκρινε αρκετά τα χρήματα, αφήνοντάς τον να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα μήνα μετά φαίνεται πως οι συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων ζωντανεύουν και πάλι, αφού ο Αλέγκρι συνεχίζει να αναζητεί ένα παίκτη για την επίθεση της ιταλικής ομάδας και ο Άλβαρο Μοράτα είναι της αρεσκείας του, αφού έχει το γκολ και μπορεί να κάνει πολλές δουλειές. Συν ότι ο Ιταλός κόουτς τον γνωρίζει και τον εμπιστεύεται λόγω της συνεργασίας τους την περσινή σεζόν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα