Μάινιαν: Πρόσφερε τίτλους σε Λιλ και Μίλαν μετά από μια 10ετία!

Μάινιαν: Πρόσφερε τίτλους σε Λιλ και Μίλαν μετά από μια 10ετία!

bet365

Ο Μάικ Μάινιαν κατάφερε να γίνει κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας της Μίλαν με την κατάκτηση της Serie A, έχοντας και την περασμένη σεζόν παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατάληψη της κορυφής από τη Λιλ στη Γαλλία.

Με το ποσοστό επιτυχίας στις αποκρούσεις του να φτάνει στο 80,4% για την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και έχοντας να επιδείξει 17 clean sheets, ο Μάικ Μάινιαν ασφαλώς και συμπεριλαμβάνεται στους λόγους για τους οποίους οι «ροσονέρι» επέστρεψαν στην κορυφή μετά το 2011.

Φυσικά, αφουγκράστηκε τη χαρά και την «δίψα» που είχε ο σύλλογος για να επιστρέψει στα πρωταθλήματα και κάτι αντίστοιχο είχε ζήσει και την περασμένη σεζόν.

Ο νυν πορτιέρε της Μίλαν, είχε συνεισφέρει στην κατάκτηση της Ligue1 από την Λιλ, με τον γαλλικό σύλλογος να παίρνει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από μια 10ετία.

Μάλιστα, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, αναδείχθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Λίγκας, φτιάχνοντας πλέον τον δικό του μύθο ως ένας πορτιέρε με... γάντια απόλυτης εμπιστοσύνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα