Ινσίνιε: «Φεύγω από το σπίτι μου αλλά πάντα θα υποστηρίζω την Νάπολι» (vid)

Ινσίνιε: «Φεύγω από το σπίτι μου αλλά πάντα θα υποστηρίζω την Νάπολι» (vid)

Κώστας Τόπας
Ινσίνιε: «Φεύγω από το σπίτι μου αλλά πάντα θα υποστηρίζω την Νάπολι» (vid)

bet365

Ο Λορέντσο Ινσίνιε μπορεί από τη νέα σεζόν να βρίσκεται μακριά από τη Νάπολι ωστόσο με μήνυμά του τόνισε πως θα είναι παντοτινός υποστηρικτής της όσο μακριά και αν είναι.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Νάπολι, έδωσε ο Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος πριν τη σέντρα με τη Τζένοα πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε ένα λόγο μέσα από την καρδιά του που του προκάλεσε δάκρυα. Ο αρχηγός των «παρτενοπέι» αποχωρεί ύστερα από 16 χρόνια από τη Νάπολι μιας και έχει συμφωνήσει με την Τορόντο στο MLS.

«Όπως ξέρετε, δεν είμαι καλός με τα λόγια, αλλά έγραψα κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ. Ευχαριστώ μια πόλη που μου έδωσε τα πάντα. Μεγάλωσα εδώ μαζί σας. Γιορτάσαμε, υποφέραμε και μερικές φορές μαλώσαμε, αλλά πάντα μαζί, σαν μια τεράστια οικογένεια.

Ένιωσα ότι με αγαπούν οι άνθρωποι της χώρας μου, της φανέλας μου. Το να παίξω για τη Νάπολι δεν ήταν απλώς μια υπέροχη εμπειρία, αλλά και μια τεράστια ευθύνη που αποδέχτηκα με αγάπη και περηφάνια. Οποιοδήποτε αντίο αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα, αλλά αυτό περισσότερο από άλλους. Το να φεύγεις από τη Νάπολι σημαίνει να φεύγεις από το σπίτι, γνωρίζοντας ότι θα μου λείπεις αυτό και εσείς για πάντα.

Με τα χρόνια, συγκεντρώσαμε αξέχαστες στιγμές που θα πάρω μαζί μου. Πάντα έδινα ό,τι είχα, αλλά το μεγαλύτερο παιχνίδι, όπου δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι, είναι αυτό που παίξαμε μαζί.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Νάπολι σε όλο τον κόσμο, όλους τους συμπαίκτες που έγιναν φίλοι στους οποίους μπορούσα να βασιστώ. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό που με φρόντισε από την πρώτη μέρα. Στον σύλλογο που τα έκανε όλα αυτά δυνατά. Σε αυτούς που πάντα πίστευαν σε μένα.

Είπαν πολλά καλά λόγια για μένα και αυτό σημαίνει πως κάτι καλό έκανα. Αν θα ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου; Δεν θα ήθελα να μιλησω για αυτό, αν και θα είμαι μακριά θα υποστηρίζω την Νάπολι και μόλις μπορέσω θα επιστρέψω για να δω από κοντά την ομάδα να αγωνίζεται".

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, Forza Napoli», ήταν τα λόγια του Ινσίνιε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα