Σαμπντόρια - Ρόμα 0-1: Φουλάρει για Ευρώπη (vid)

Σαμπντόρια - Ρόμα 0-1: Φουλάρει για Ευρώπη (vid)

bet365

Με γκολ του Χενρίκ Μχιταριάν, η Ρόμα απέδρασε από την έδρα της Σαμπντόρια (0-1) και προσπέρασε Αταλάντα-Λάτσιο στην 5η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Το αρνητικό ξεκίνημα στο 2022 με τις ήττες από Μίλαν και Γιουβέντους την έβγαλε εκτός τροχιάς Champions League. Η Ρόμα, όμως, βρίσκεται σταθερά σε τροχιά Ευρώπης, ακολουθώντας έκτοτε ιδανική πορεία και αήττητο σερί, το οποίο διεύρυνε στην έδρα της Σαμπντόρια (0-1).

Οι Τζιαλορόσι του Ζοσέ Μουρίνιο δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και κεφαλαιοποίησαν την τεράστια νίκη στο Derby Della Capitale κόντρα στη Λάτσιο (3-0), εκτελώντας το καθήκον τους στο «Λουίτζι Φεράρις». Σε ένα αρκετά κλειστό ματς με ελάχιστες καλές στιγμές, ο άνθρωπος που καθόρισε την αναμέτρηση ήταν ο Χένρικ Μχιταριάν.

Ο Αρμένιος εξτρέμ με δικό του γκολ στο 27' έβαλε μπροστά τους Ρωμαίους και διαμόρφωσε το τελικό, όπως αποδείχθηκε, σκορ, στη μοναδική τελική της Ρόμα εντός εστίας στο ματς!

Έτσι, η Ρόμα προσπέρασε ξανά τη Λάτσιο αλλά και την Αταλάντα που ηττήθηκε από τη Νάπολι, έπιασε την 5η θέση με 52 βαθμούς κι αν η Γιουβέντους δεν νικήσει στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ, θα παραμείνει τυπικά «ζωντανή» και για την τετράδα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα