Σαμπντόρια - Ρόμα 0-1: Φουλάρει για Ευρώπη (vid)

Σαμπντόρια - Ρόμα 0-1: Φουλάρει για Ευρώπη (vid)

bet365

Με γκολ του Χενρίκ Μχιταριάν, η Ρόμα απέδρασε από την έδρα της Σαμπντόρια (0-1) και προσπέρασε Αταλάντα-Λάτσιο στην 5η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Το αρνητικό ξεκίνημα στο 2022 με τις ήττες από Μίλαν και Γιουβέντους την έβγαλε εκτός τροχιάς Champions League. Η Ρόμα, όμως, βρίσκεται σταθερά σε τροχιά Ευρώπης, ακολουθώντας έκτοτε ιδανική πορεία και αήττητο σερί, το οποίο διεύρυνε στην έδρα της Σαμπντόρια (0-1).

Οι Τζιαλορόσι του Ζοσέ Μουρίνιο δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και κεφαλαιοποίησαν την τεράστια νίκη στο Derby Della Capitale κόντρα στη Λάτσιο (3-0), εκτελώντας το καθήκον τους στο «Λουίτζι Φεράρις». Σε ένα αρκετά κλειστό ματς με ελάχιστες καλές στιγμές, ο άνθρωπος που καθόρισε την αναμέτρηση ήταν ο Χένρικ Μχιταριάν.

Ο Αρμένιος εξτρέμ με δικό του γκολ στο 27' έβαλε μπροστά τους Ρωμαίους και διαμόρφωσε το τελικό, όπως αποδείχθηκε, σκορ, στη μοναδική τελική της Ρόμα εντός εστίας στο ματς!

Έτσι, η Ρόμα προσπέρασε ξανά τη Λάτσιο αλλά και την Αταλάντα που ηττήθηκε από τη Νάπολι, έπιασε την 5η θέση με 52 βαθμούς κι αν η Γιουβέντους δεν νικήσει στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ, θα παραμείνει τυπικά «ζωντανή» και για την τετράδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα