Ιντζάγκι: Απολύθηκε από την Μπρέσια μέσω email

Ιντζάγκι: Απολύθηκε από την Μπρέσια μέσω email

Κώστας Τόπας
Ιντζάγκι: Απολύθηκε από την Μπρέσια μέσω email

bet365

Μέσω mail ο Φιλίπο Ιντζάγκι ενημερώθηκε για την απόλυσή του από την Μπρέσια, μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα της ιταλικής ομάδας.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Φιλίπο Ιντζάγκι ανέλαβε τα ηνία της Μπρέσια, έχοντας ως στόχο να την οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια της Serie A. Το όνειρο όμως μοιάζει μακρινό καθώς έπειτα από 31 αγώνες, η ιταλική ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης και στο -5 από την πρωτοπόρο Κρεμονέζε.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας κατακτήσει τρεις βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς, οδήγησαν την διοίκηση της Μπρέσια να προχωρήσουν στην απόλυση του Φιλίπο Ιντζάγκι. Μόνο που ο παλαίμαχος φορ των Μίλαν και Γιουβέντους ενημερώθηκε για την απομάκρυνσή του μέσω mail, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου όπως γνωστοποίησε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

«Μαζί με ένα τεράστιο παράπονο για αυτή την απόλυση, που μου κοινοποιήθηκε με ένα ψυχρό e-mail χωρίς καν ένα τηλεφώνημα, αφήνω ένα υπέροχο γκρουπ για το οποίο ίδρωσα.

Αφήνω ένα τρένο που τρέχει και το οποίο δεν ήθελα ποτέ να αφήσω αλλά πάνω από όλα αφήνω ένα κομμάτι μου μέσα σε καθέναν από τους ποδοσφαιριστές μου που ελπίζω να θυμούνται πως το ποδόσφαιρο βασίζεται στον σεβασμό, στον επαγγελματισμό, στο συλλογικό πνεύμα και στην αγάπη για αυτό το άθλημα.

Θα ήθελα να διασκεδάζω και να φτάσω μέχρι το τέρμα σε αυτή την εκπληκτική χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του Φιλίπο Ιντζάγκι.

@Photo credits: Video Screen
 

SERIE A Τελευταία Νέα