Γιουβέντους: Εξετάζει Σαλάχ για αντικαταστάτη του Ντιμπάλα

Κώστας Τόπας
Την περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ εξετάζουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους, προκειμένου να τον αντικαταστήσουν με τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος.

Το «διαζύγιο» της Γιουβέντους με τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι αναπόφευκτο. Οι δύο πλευρές έπειτα από τόσους μήνες διαπραγμάτευσης δεν βρήκαν τη «χρυσή» τομή για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Γι' αυτό και οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι» έχουν αρχίσει κι εξετάζουν ήδη άλλες περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η «Γηραιά Κυρία» έχει ψηλά στη λίστα της τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Το μέλλον του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στο «Άνφιλντ» είναι αβέβαιο, μιας και η η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να κάνει αποδεκτά τα αιτήματα που έχει ο Σαλάχ για το νέο του συμβόλαιο, ο οποίος θέλει να πλησιάσει τους δύο αντιπάλους του και να γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League.

Το πόσο εφικτό είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέψει στη Serie A για λογαριασμό της Γιουβέντους, το ιταλικό δημοσίευμα εξηγεί ότι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ως «σύμμαχο» το γεγονός ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής παίξει στην Ιταλία και μετά μετακομίσει στο εξωτερικό για τουλάχιστον δύο χρόνια, τότε σε περίπτωση που επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα η νέα ομάδα του επιβαρύνεται λιγότερο στην εφορία.

Οι «μπιανκονέρι» προτιμούν να φτάσουν τις απαιτήσεις που έχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος στους «Reds».