Ιμπραΐμοβιτς - Μίλαν: Σε κίνδυνο η καριέρα του Ζλάταν

Ιμπραΐμοβιτς - Μίλαν: Σε κίνδυνο η καριέρα του Ζλάταν

Newsroom
Ιμπραΐμοβιτς - Μίλαν: Σε κίνδυνο η καριέρα του Ζλάταν

bet365

Ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα είναι πιο σοβαρός απ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί και η καριέρα του Ζλάταν είναι σε κίνδυνο.

Ο 40χρονος σταρ αναγκάστηκε να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι της Serie A με τη Γιουβέντους στις 23 Ιανουαρίου κι έκτοτε δεν έχει επιστρέψει ούτε στις προπονήσεις. Ο Ιμπραΐμοβιτς μετρά οκτώ γκολ σε 19 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, αλλά έχει χάσει ήδη 14 αγώνες λόγω τραυματισμών (πέρσι έχασε 19 ματς). Ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα είναι πιθανό να σημαίνει ότι η μακρόχρονη καριέρα του θα τελειώσει, μιας και οι υποτροπές είναι διαδοχικές. Μάλιστα, θα χάσει τα δυο επόμενα ματς με Λάτσιο και Σαμπντόρια.

«Κάθε μέρα που περνά δεν είναι μια μέρα πιο κοντά στην επιστροφή του Ιμπρα. Το ιατρικό επιτελείο των Ροσονέρι αξιολογεί την κατάστασή του, αλλά το ιστορικό τραυματισμών του προκαλεί ανησυχία, καθώς ο Ιμπραΐμοβιτς έχει παίξει 11 παιχνίδια Serie A μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, χάνοντας οκτώ» τονίζει η Gazzetta dello Sport.

 

SERIE A Τελευταία Νέα