Βλάχοβιτς - Γιουβέντους: Έκλεισε το deal με τη Φιορεντίνα στα 75 εκατ. ευρώ

Βλάχοβιτς - Γιουβέντους: Έκλεισε το deal με τη Φιορεντίνα στα 75 εκατ. ευρώ

bet365

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να ντύσει στα Μπιανκονέρι τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Φιορεντίνα αποδέχθηκε την πρόταση των 75 εκατομμυρίων ευρώ και ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο.

Ούτε Άρσεναλ, ούτε Τότεναμ, ούτε Ατλέτικο Μαδρίτης. Η μεγάλη νικήτρια στο σίριαλ της απόκτησης του Ντούσαν Βλάχοβιτς θα είναι όπως όλα δείχνουν η Γιουβέντους, η οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη Φιορεντίνα!

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του «Goal», Ρομέο Αγκρέστι κι επιβεβαίωσαν και άλλα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση των Βιόλα έκανε δεκτή την πρώτη επίσημη πρόταση των Μπιανκονέρι ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal που θα φέρει τον κορυφαίο σκόρερ του Campionato για το 2021 στο Τορίνο.

Ο 22χρονος Σέρβος στράικερ έχει ήδη πει το «ναι» στη Γηραιά Κυρία, στην πρόταση που του έγινε για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με ετήσιες απολαβές στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Σημειώνεται ότι το deal αφορά άμεση μεταγραφή από τον Ιανουάριο, που σημαίνει ότι ο Βλάχοβιτς θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιούβε στο δεύτερο μισό της σεζόν και θα έχει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο και στο Champions League.

Την τρέχουσα περίοδο o Βλάχοβιτς είναι πρώτος σκόρερ στη Serie A με 17 γκολ από κοινού με τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα