Πιόλι: «Αδικηθήκαμε, ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη στους παίκτες μου» (vid)

Πιόλι: «Αδικηθήκαμε, ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη στους παίκτες μου» (vid)

Κώστας Τόπας
Πιόλι: «Αδικηθήκαμε, ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη στους παίκτες μου» (vid)

bet365

Ο Στέφανο Πιόλι αποκάλυψε πως ο διαιτητής Μάρκο Σέρα, απολογήθηκε στους παίκτες της Μίλαν για την απόφασή του να μη μετρήσει το γκολ που πέτυχαν στο 92'.

Η Μίλαν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Σπέτσια την... πάγωσε στο Σαν Σίρο, αφού με γκολ στο 90+6΄ επικράτησε 2-1.

Ωστόσο, τα παράπονα των «ροσονέρι» για την διαιτησία του αγώνα είναι πολλά, καθώς ο Μεσίας σκόραρε στις καθυστερήσεις, όμως η φάση σταμάτησε για φάουλ... υπέρ της Μίλαν.

Ο ρέφερι δεν άφησε πλεονέκτημα σε φάουλ που είχε προηγηθεί πάνω στον Ρέμπιτς, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να «πέφτουν» πάνω του. Ο Μάρκο Σέρα όμως δεν άλλαξε την απόφασή του, έδωσε το φάουλ υπέρ της Μίλαν και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Σπέτσια κατάφερε να σκοράρει.

Ο Στέφανο Πιόλι στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε ότι ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του για την απόφασή του να μη μετρήσει το γκολ που πέτυχαν στο 92'.

«Ξέραμε πως υπήρχε αδικία, κατηγορούμε τους εαυτούς μας, αλλά μοιραζόμαστε την ευθύνη με τον διαιτητή. Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά έφτασε στο σημείο να απολογηθεί, ίσως αυτό να μην ήταν καν λάθος. Είναι ντροπή.

Παρ' όλα αυτά θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος, είναι μια άσχημη βραδιά και οφείλουμε να αντιδράσουμε τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα