Σπέτσια - Έμπολι 1-1: To αυτογκολ του Νικολάου «χάρισε» τον βαθμό στη πρώην ομάδα του (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Σπέτσια - Έμπολι 1-1: To αυτογκολ του Νικολάου «χάρισε» τον βαθμό στη πρώην ομάδα του (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Νικολάου με αυτογκόλ «πλήγωσε» την Σπέτσια και έδωσε την ευκαιρία στην πρώην ομάδα του, την Έμπολι, να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Σπέτσια είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά τις 6 Νοεμβρίου (1-0 κόντρα στη Τορίνο) στον αγώνα με την Έμπολι, όμως μια άτυχη στιγμή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Δημήτρη Νικολάου στέρησε τη νίκη στην ομάδα του. Η Σπέτσια προηγήθηκε στο 50', χάρη στο αυτογκόλ του Μαρκίζα, όμως στο 71' ήταν η σειρά του Νικολάου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Η Έμπολι βρίσκεται στην 9η θέση με 27 βαθμούς, ενώ η Σπέτσια είναι 17η με 13, όντας στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

O Δημήτρης Νικολάου έχει κερδίσει φανέλα βασικού στη Σπέτσια, έχοντας 16 συμμετοχές σε 18 αγωνιστικές ως βασικός και αναντικατάστατος. Ο Έλληνας στόπερ έλλειψε από την ήττα με 5-2 από την Αταλάντα, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ έμεινε στον πάγκο στην ήττα με 2-0 από τη πρωταθλήτρια Ίντερ. Θυμίζουμε πως ο 23χρονος στόπερ είχε πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Έμπολι το 2019 και σε μια διετία κατέγραψε 52 συμμετοχές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα