Σπαλέτι για Μανωλά: «Χάρηκα που τον είδα ευτυχισμένο στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Σπαλέτι για Μανωλά: «Χάρηκα που τον είδα ευτυχισμένο στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά από τους «παρτενοπέι» κι άφησε να εννοηθεί πως η απόφαση δεν ήταν δική του, αλλά της διοίκησης.

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο Λιμάνι έπειτα από 7,5 χρόνια για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφήνοντας τη Νάπολι και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η αποχώρηση του 30χρονου Έλληνα αμυντικού από τους «παρτενοπέι» φαίνεται ότι δεν άρεσε στους περισσότερους φίλους της ιταλικής ομάδας, μιας και πλέον δεν υπάρχουν αρκετοί κεντρικοί αμυντικοί διαθέσιμοι στο ρόστερ της.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δέχθηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για τον Κώστα Μανωλά κι άφησε να εννοηθεί πως η απόφαση να αποχωρήσει ο έμπειρος στόπερ από την ομάδα, δεν ήταν δική του αλλά της διοίκησης.

«Η ιστορία του Μανωλά αφορά τη σχέση μεταξύ εκείνου και του συλλόγου, εμείς φιλοδοξούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μίλαν με όσους έχουμε στη διάθεσή μας οπότε δεν θα μιλήσω για τον Μανωλά. Έχουμε μείνει με 16,17 παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν θα κρυφτούμε πίσω από τους τραυματισμούς. Βλέποντας ευτυχισμένο τον Μανωλά στην παρουσίαση του Ολυμπιακού είναι κάτι που με έκανε χαρούμενο για αυτόν.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τώρα το μεταγραφικό παζάρι είναι κλειστό και προς το παρόν αυτό είναι το γκρουπ των παικτών που έχω στη διάθεσή μου. Μου αρέσει το ρόστερ αλλά αν φύγει ένα κομμάτι,, κάτι θα σου λείπει και θα χρειαστεί να το αλλάξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπαλέτι, με τον οποίο ο Μανωλάς έπαιξε μόνο επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά «έγραψε» 75 εμφανίσεις με τη Νάπολι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα