Βερόνα - Αταλάντα 1-2: Σούπερ ανατροπή και τρίτη θέση (vid)

Νίκος Κικίδης
Βερόνα - Αταλάντα 1-2: Σούπερ ανατροπή και τρίτη θέση (vid)

bet365

Το τρένο της Αταλάντα δεν εκτροχιάστηκε ούτε στη Βερόνα, με τους Μπεργκαμάσκι να ανατρέπουν το σκορ απέναντι στην ομώνυμη ομάδα (1-2) και να ανεβαίνουν στο τρίτο σκαλί της Serie A.

Ο αποκλεισμός από το Champions League στα χέρια της Βιγιαρεάλ μπορεί να κηλίδωσε την εντυπωσιακή, φετινή πορεία της Αταλάντα, όμως στην Ιταλία τα πράγματα δεν αλλάζουν...

Απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, οι Μπεργκαμάσκι απέδειξαν πως έχουν αφήσει ήδη πίσω τους ό,τι συνέβη στην Ευρώπη, επικράτησαν 2-1 με ανατροπή και συνέχισαν απτόητοι την αναρρίχηση στη τρίτη θέση της Serie A.

Εκείνη πάντως που πανηγύρισε πρώτη ήταν η ομάδα της Βερόνα, με τον... συνήθη ύποπτο πλέον Τζιοβάνι Σιμέονε να χαρίζει το προβάδισμα στους γηπεδούχους και να τους βάζει σε θέση οδηγού (22΄). Η απάντηση των φιλοξενούμενων όμως ήρθε άμεσα. Στο 37΄ο Μίραντσουκ έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε το έναυσμα αντεπίθεσης για την Αταλάντα, η οποία τελικά ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 62΄.

Ο Κούπαϊνερς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, νίκησε τον γκολκίπερ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τους Μπεργκαμάσκι να φτιάχνουν νικηφόρο σερί έξι αγώνων για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα και να πιάνουν την Ίντερ στη βαθμολογία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα