Σαμπντόρια - Λάτσιο 1-3: Συνήλθε με «καυτό» Ιμόμπιλε (vid)

Σαμπντόρια - Λάτσιο 1-3: Συνήλθε με «καυτό» Ιμόμπιλε (vid)

bet365

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε συνέχισε το... βιολί του με δύο ακόμη γκολ (80 σε 104 ματς τις τελευταίες δυόμιση σεζόν), η Λάτσιο συμμάζεψε το αμυντικό «χάλι» κι έτσι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σαμπντόρια (1-3).

Η σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ουντινέζε ήταν σαν μη συνέβη ποτέ. Το 4-4 με γκολ στο 90+10' προκάλεψε «ψυχρολουσία» στη Λάτσιο, αλλά κυρίως ανέδειξε πιο χαρακτηριστικά από ποτέ το αμυντικό της πρόβλημα. Ωστόσο, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ανέκαμψε άμεσα. Άφησε πίσω της τις δύο σερί εις βάρος της «τεσσάρες» από Νάπολι και Φριουλάνι και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σαμπντόρια (1-3).

Το μεγάλο της «όπλο» ήταν φυσικά ο Τσίρο Ιμόμπιλε, όπως πάντα. Με άξιους συμπαραστάτες τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που έδωσε το σύνθημα ανοίγοντας το σκορ στο 7' και τον δημιουργό, Ζακάνι, ο ρέκορντμαν τερμάτων των Λατσιάλι «χτύπησε» στο 17' και το 37' από ισάριθμες ασίστ τους κι έγραψε το 0-3. Έτσι, δεν άφησε για πολύ μόνο του στην κορυφή των σκόρερ της φετινής Serie A τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, τον ισοφάρισε με 13 γκολ και παράλληλα έφτασε τα 80 σε 104 συμμετοχές πρωταθλήματος από τη σεζόν 2019/20!

Μοναδική απάντηση των Μπλουτσερκιάτι ήταν το γκολ του Γκαμπιαντίνι στο 89'.

 

SERIE A Τελευταία Νέα